Minőségi Castrol olajok

A Castrol márka neve lehet, hogy elsőre nem ismerős, azonban szinte biztos, hogy az autósok nagy része már találkozott vele. A Castrol márka legfőbb ismérve nem más, mint a kifogástalan minőség.

Castrol olajok legfőbb előnye a kiváló minőség, azonban emellett megemlíthetjük még az elérhető árat is, ami valljuk be, szintén fontos tényező. A Castrol a világ vezető kenőanyagai közé sorolható, ami elsősorban a már említett minőségnek és ésszerű áraknak köszönhető. Magát a vállalatot még 1899-ben Charles Cheers Wakefield alapította, aki felismerte az üzleti lehetőséget a szárazföldi közlekedéshez elengedhetetlen kenőanyagok gyártásában, valamint folyamatos fejlesztésében. Mindössze tíz évvel a cég alapítása után egy forradalmian új olajat fejlesztett ki a cég alapítója, ami az egyik alapolaj lett és a ricinus latin neve után a Castrol nevet kapta. Ez a név a mai napig a prémium minőséget szimbolizálja, továbbá az olajok közt a csúcstechnológiát jelenti.

Charles Cheers Wakefield, az alapító az elsők közt volt, akik ásványolaj és szénhidrogén alapú, igazán magas lobbanáspontú és mínusz harminc Celsius fok alatti dermedésponttal rendelkező motorolajokat állított össze. A vállalkozás idővel egyre nagyobb lett, épp ahogy a motorizáció is folyamatosan növekedett. A Castrol komoly verseny előnyre tett szert azáltal, hogy termékei kifejlesztése és pontosítása során együttműködött a vásárlókkal. Sőt, a Castrol számos olyan saját fejlesztésű olajat is köznapi forgalomba helyezett, amiket korábban versenycélokra használtak, továbbá napjainkban is komoly összegekkel támogatja a különféle versenysportokat. A Castrol olajokhoz akár Ön is hozzájuthat, méghozzá az alkatreszek.hu webáruházban nagyszerű árakon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*