Mennyire fájdalmas egy mellplasztika műtét?

Manapság a plasztikáztatás már egyáltalán nem tűnik olyan távoli dolognak, mint mondjuk 15 évvel ezelőtt. Napjainkban sokkal praktikusabb, egyszerűbb megoldásokat kínálnak, így sokkal több ember számára válnak elérhetővé ezek a megoldások.

A legtöbb nő nincs megelégedve a testével, szeretné, ha kicsit nagyobb lenne a melle, kerekebb a feneke, stb. Sokan csak álmodoznak ezekről a dologról még másik bele is vágnak, nem félve attól, hogy egyes plasztikai beavatkozások akár fájdalmasak is lehetnek. Ugyanis egy nagyobb, kerekebb mell minden fájdalmat megér egyesek szerint. Annak függvényében változnak az igények a plasztikáztatásra, hogy éppen az adott páciens milyen életkorban van. Amely teljesen érthető, ugyanis másmilyen a teste egy fiatal lánynak, vagy egy két gyereket szült anyukának. Egy ilyen műtét elvégzéséhez különösebben nem kell felkészülni, természetesen szükséges egy jó egészségügyi állapot, illetve, hogy a páciens felkészüljön lelkileg. Amennyiben mellnagyobbítást szeretnénk elvégezni implantátumokkal akkor egy ilyen beavatkozás kb. 60-90 percet vehet igénybe. Viszont, ha egy megereszkedett mell, plasztikázásáról, felvárásáról van szó, vagy esetleg más korrekciókról akkor az akár 120 percet is igénybe vehet.

Ezeket a műtéteket szinte mindig altatásban végzi, majd a beavatkozást követően egy éjszakát még a kórházban töltenek megfigyelés alatt. Erre azért is van szükség, hogy az orvos leellenőrizhesse, hogy a páciens szervezete jól reagál és ha szükséges, akkor a fájdalomcsillapításról is gondoskodnak. A mellnagyobbítás esetén a páciensnek 3-4 napig kell mellizomban izomlázra emlékeztető fájdalommal megküzdenie. Ez a fájdalom egyes esetekben akár a hátra is kisugározhat, viszont egy hét elteltével ezek megszűnnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*