Kati-Szalon az ápolt körmökért

A családias hangulatú Kati-Szalon szeretettel várja a megszépülni vágyó vendégeket. A Kati-Szalon egy családi vállalkozás melynek keretein belül szakértő kezek közt szépülhet!

Kati-Szalon egy családias hangulatú hely, ahol anya és lánya tesz róla, hogy a vendégek elégedetten és megszépülve távozzanak. A szép körmök ápoltságra utalnak, így a lepattogzó körömlakk és a lerágott körmök elég lehangoló látványt nyújtanak, arról nem beszélve, hogy elég kellemetlen lesz kezet fogni így. A kezek esetében nem igazán van lehetőség a körmök takargatására, ezért érdemes gondoskodni róla, hogy valóban szépek legyenek. A műköröm tökéletes azok számára, akik szeretnének szép hosszú körmöket, azonban az állandó berepedezés vagy a köröm letörése miatt ezt reménytelennek látják. Műköröm esetén számos különböző formájú áll rendelkezésre, melyre kedvére választhat mintát és színt. A manikűrt Kati lánya, Felícia készíti el a vendégek számára nagy gonddal.

A lábon lévő körömproblémákat már jóval könnyebb eltakarni, hisz a zárt cipők nagy segítőtársat jelentenek. Legalábbis sokan ezt gondolják. A zárt cipők ugyan eltakarják a problémát, de nem oldják meg, sőt a nyári hónapokban a zárt cipő sokkal inkább csak ront a helyzeten, ugyanis a láb így még kevésbé tud szellőzni. Egy tapasztalt pedikűrös az olyan egészségügyi gondokon, mint körömbenövés, tyúkszem és bőrkeményedés tudja kezelni gyógypedikűr segítségével. A Kati-Szalonban ráadásul a lábbeli sterilizálására és fertőtlenítésre is van lehetőség a kezelés ideje alatt. Továbbá a probléma elhárítása után lehetőség van a láb krémezésére és a körmök kilakkozására, hogy Ön is csodás szandálokban és strandpapucsokban járhasson. Foglaljon időpontot Ön is még ma a Kati-Szalonban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*