Idelyn – Gyors megoldás hüvelyi fertőzés esetén!

A hüvelyi fertőzés nem ritka probléma, ugyanis a nők nagyrésze tapasztalja élete során legalább egyszer a hüvelyi fertőzés tüneteit magán. A tévhit, miszerint a hüvelyi fertőzést kizárólag gomba okozhatja a mai napig élénken él a köztudatban.

Idelyn – Talán már Ön is szenvedett a hüvely fertőzés kellemetlen tüneteitől. Sokan ekkor gombás fertőzésre gyanakodnak, holott nem feltétlenül csak ez okozhatja tüneteket. Általános tévhit, hogy a hüvelyi fertőzés okozója a gomba, pedig az esetek közel felét baktériumok okozzák. Azt viszont meglehetősen nehéz megállapítani, hogy melyik áll a fertőzés hátterében. Ha nem tudja megállapítani, az sem feltétlenül baj, ugyanis az Idelyn megoldást jelent, akár gombás, akár bakteriális fertőzés esetén. Az Idelyn terméke a Beliema Effect egy orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz, melynek segítségével sikeresen felveheti a harcot a gombás vagy bakteriális hüvelyi fertőzéssel szemben. A termék alkalmazásakor nagyon fontos, hogy alaposan mosson kezet.

A tabletta bliszterből való eltávolításakor óvatosnak kell lenni, annak érdekében, hogy a tabletta ne törjön el, tehát ne a buborék közepét nyomja meg. Helyette a buborék egyik végét kell megnyomni vagy pedig a bliszter másik oldalán benyomni a fóliát, felemelni és kivenni a fóliát. Ahogy kivette a bliszterből a tablettát, azonnal használja fel. A gyors és hatásos feloldódás érdekében érdemes mélyen felhelyezni a tablettát a hüvelybe!  Ha szeretne bővebb információkat megtudni az Idelyn Beliema Effect hüvely tablettáról, akkor érdemes ellátogatni a wavita.hu étrendkiegészítő webáruházba, ahol a terméket is megtudja tekinteni, továbbá bővebben tájékozódhat is róla és a használatát illetően!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*