Húsimádók könyve a gasztronómia szerelmeseinek

Napjainkban elég csak néhányat kattintani a világhálón, és máris szembe jönnek velünk receptek százai. De mi a helyzet akkor, ha éppen nincs netkapcsolat, vagy egyszerűen csak jobban szeretjük a hagyományos receptkönyveket lapozgatni? A Húsimádók könyve saját részre és ajándék gyanánt is remek választásnak bizonyul, ugyanis segítségével elsajátítható a húskészítés valódi művészete.

Ugyan sokan vannak, akik ilyen vagy olyan okoknál fogva kiiktatják mindennapjaikból a húsfogyasztást, de azok száma még mindig több, akik előnyben részesítik a különféle húsételeket. Alkalmi vagy hétvégi ebédek, vacsorák esetében a szárnyasokkal, a sertés-és marhasültekkel garantáltan nem lehet mellélőni. A Húsimádók könyve tökéletesen példázza, hogy a húsféléket soha nem lehet megunni és rendkívül változatosan elkészíthetőek belőlük a család kedvencei.

A könyv abban is igyekszik segítséget nyújtani, hogy milyen húskészítési, pácolási, előkészítési technikák léteznek, és azokat az egyes húsféléknél miként lehet tökéletesen alkalmazni. Ha eddig problémát jelentett egy hamisítatlan BBQ-oldalas elkészítése, vagy a báránypörkölt rejtelmeiben szeretne elmélyedni, akkor ez a könyv garantáltan jó választás lesz. A hagyományos és különleges húsételek teljes skáláját felvonultató könyvnek minden háziasszony konyhájában helyet kellene kapnia. Tanuljon újdonságokat Nichola Fletcher gasztronómiai jellegű könyve segítségével!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*