Hova menjünk nyaralni kevés pénzből?

Amennyiben Te is imádsz utazni, világot látni, új helyeket, tájakat, ízeket felfedezni, akkor itt a helyed. Ugyanis mi most mutatunk pár tippet, hogy ez hogyan kivitelezhető milliók nélkül.

A tél jellemzően hideg és az évszak végére már igencsak mindenki depis lesz. Amit mással űzhetnénk el jobban, mint az utazgatások tervezgetésével. Ugyanis van egy jó hírünk, miszerint már nem csak azok utazhatnak gyönyörű helyekre, akiknek vastag a pénztárcájuk. Az első tipp, a fapados járat. Melyekkel olcsón és könnyedén eljuthatunk egzotikus helyekre. Itt érdemes megemlíteni Eilatot, vagy akár a Vörös-tenger partján található Izrael, ahova akár már 10.000 Forint alatt is elutazhatunk. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi színes program várhat itt bennünket, mint pl. Vörös-Kanyon meglátogatása, búvárkodás és még számos látnivaló. Igazán különleges és izgalmas úti cél lehet még Izland. Ahol a természet csodái mindenkit rabul ejt. Ugyanis az ide látogatók több ezer vízesésessel találkozhatnak, különleges állat és növényfajokkal, illetve egyedülálló túravonalak teszik teljesen különlegessé.

Amennyiben sokkal inkább a tengerpart ami magával ragad bennünket és nem a túrázás, akkor jó választásnak bizonyul az egész évben kellemes klímájú Kanári-szigetek. Az utazni szeretők számára igazán jó hír lehet, hogy Budapestről közvetlen járattal már elérhető Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, illetve Gran Canaria. Legtöbben ha tehetik Barcelona, Róma és Párizs felé veszik az útiirányt. Ám ezeken kívül még jó választás lehet Dubait, Mallorca és Ciprus. Mindig azok bizonyulnak a legolcsóbb nyaralásoknak, melyeket mi magunk szervezünk le. A Last minute utazások ideje már lejárt. Tehát a nyaralni és kirándulók számára célszerű utazás előtt akár 4-5 hónappal előbb lefoglalni a repülőjegyeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*