Hogyan viseljük a szezon egyik legdivatosabb farmerjét?

Már megszokhattuk, hogy minden évben vagy egy-egy meghatározó ruha nemű, vagy cipő, amely az éppen aktuális divatról árulkodik. A divat változhat, de a farmer örök. Annak csak a színe és a szabása változik.

A 2019-es év egyik ikonikus darabja a boka farmer, amely egy nagyon praktikus darab. Ugyanis tavasztól egészen őszig hordhatjuk különféle lábbelikkel. A farmer sosem megy ki a divatból, csak mindig egy kicsit átalakul. Mi most annak jártunk utána, hogy milyen cipőkhöz passzol a bokavillantós farmer. A rövidebb farmerek nem csak jól néznek ki, de kifejezetten hasznosnak is bizonyulnak tavasszal, viszont arra oda kell figyelni, hogy milyen cipőt választunk hozzá, ugyanis nem mind passzol hozzá. Sőt van, amelyik még előnytelenül is fest. Ezekhez a farmerekhez nagyon jól passzolnak azok a sport cipők, melyeknek nem magasított a szára. Ezzel a kombinációval egy laza és kényelmes szettet állíthatunk össze. Amennyiben egy bővebb szárú nadrágot választunk, akkor azt mindenképp egy kissé visszafogottabb, lapos talpú cipővel viseljük. Ugyanis így elérhetjük azt, hogy ne mutatkozzon a lábunk vastagabbnak, szélesebbnek.

Amennyiben egy szűr szárú divatos farmer döntünk, akkor egy sikkes hegyes orrú balerina cipő tökéletes választásnak bizonyul mellé. Ez az összhatás nem csak csinos, de kellően megnyújtja a lábat, és még vékonyabbnak is tűnik a lábfej. A szűk boka farmerekhez nem csak a cipők de a különféle papucsok is nagyon jól festenek együtt. Jó választás lehet nyitott, vagy zárt modell is. Ezen felül azok még azok a cipők, melyeknek V-kivágásuk van. Mivel ezek hosszan nyújtják a lábat, így az alacsonyabb lányok számára is jó választásnak bizonyul. Tehát érdemes egy ilyen farmerbe, ugyanis nagyon sokszínűen hordhatjuk őket nap, mint nap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*