Hogyan éljen boldogabb életet?

A mai rohanó világban mindenki problémákkal küzd és elkeseredve keresi a boldogságot, viszont nem is gondolunk arra, hogy a jelentéktelennek hitt dolgok és tevékenységet is sokat változtathatnak a hangulatunkon.

Bár klisének hangzik, de az elegendő víz fogyasztása feltölti majd energiával, kiöblíti a toxinokat, és megakadályozza a fejfájást is, ami pedig nagyon jól jön ha ön is sokszor küzd migrénnel. A víz ráadásul a bőrnek és az arcszínnek is segít abban, hogy kiegyenlítődjön. Ha a fél testtömegének megfelelő vizet iszik, akkor hatalmas változásokat vehet majd észre a közérzetén. Érdemes tehát sok vizet fogyasztani, és meglátja, sokkal boldogabb lesz tőle. Egy jó kis reggeli rutin kialakítása is sokat segít abban, hogy boldogabb életet éljen. Mindenkinek más lesz az ideális reggeli rutin és hogy mivel tehetné szebbé a reggelek megkezdését. Lehet ez akár egy gyors edzés, meditálás, írás, vagy az, hogy időt tölt a gyermekeivel a munka előtt; kísérletezzen különböző dolgokkal, amíg meg nem találja, melyik rutin működik az Ön számára leginkább.

A lakás tisztántartása és kitakarítása is sokat segíthet abban, hogy jobb közérzete legyen, bár senki sem szeret takarítani, mégis hatalmas különbséget tesz ha munka után egy tiszta lakásba érkezik haza. Meglátja, hogy sokkal jobban fog tudni koncentrálni és odafigyelni a családjára és a barátaira, ha nem azzal foglalkozik, hogy a kanapén összevissza hevernek a játékok, vagy hogy ott állnak a mosogatóban a mosatlan edények. Egy másik dolog, amiről mindannyian tudjuk, hogy szükségünk lenne rá, de mégsem tesszük meg, ez pedig az, hogy eleget alszunk. Az hogy kinek mennyi alvásra van szüksége különbözik de ha minden nap csak egy órával többet alszik mint eddig, akkor is hatalmas változásokat fog majd észrevenni a hangulatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*