Hárítsa el a dugulást, mint a profik!

Dugulás. Az egyik legbosszantóbb probléma, ami egy lakásban felütheti a fejét. Pedig szinte bárhol kialakulhat, még az újonnan átadott lakások esetében is. Szerencsére van megoldás, nem kell feltétlenül drága és költséges duguláselhárítási szolgáltatást rendelnie!

Ahogy a dugulaselharitasprofin.hu oldalon is olvashatjuk, remek módszerek léteznek a dugulás házilag történő elhárítására, ezekből szedtünk össze most egy csokorra valót. Mielőtt azonban belevágnánk ezek ismertetésébe, el kell mondjuk, hogy a dugulás megszüntetésénél sokkal egyszerűbb, ha elkerüljük azt, erre is nagyszerű módszerek vannak, olvassunk utána (akár a már említett oldalon).

Szóval, ha már kialakult a dugulás, a következő szereket vethetjük be: konyhában a forró víz tud csodákat művelni, hiszen segít a zsíros lerakódások eltávolításában. A fürdőszobában az ecet, a szódabikarbóna, a bórax, a konyhasó azok a szerek, amelyeket bevethetünk ilyenkor. Súlyosabb duguláskor a fenti szereket kombinálhatjuk is egymással! A szereket legjobb este alkalmazni, így egész éjszaka ki tudják fejteni duguláselhárító hatásukat, és érdemes a lefolyóba szórt szerekre 1-2 liternyi forró vizet is önteni, ami fokozza a hatásukat.

Ha pedig ezekkel a házi szerekkel sem sikerül eltávolítani a problémát, még mindig hívhatunk szakembert…

About szerkesztőség

View all Posts

Ezt a cikket a ofbacardi.hu szerkesztősége adta ki. Kisebb híreket jellemzően a szerkesztőség ad, ki, míg a nagyobb írások, vélemények, ajánlók a szerző nevével jelennek meg. Ön is írna cikket? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*