Forma 1 hírek ingyenesen

A Forma 1-es futamokra több százezren látogatnak el, ami nem is csoda, hiszen egy izgalmas és érdekes sportágról van szó, amit nemcsak a férfiak, de a nők is élveznek. A vezess.hu weboldalon folyamatosan friss hírekkel várunk minden kedves érdeklődőt és mindenki aki kedveli a száguldó cirkuszt és annak világát.

Forma 1 hírek olvashatóak a vezess.hu weboldalon, ezért ne habozzon, ha ön is minden részletet és információt meg szeretne tudni a Forma 1-ről, akkor itt a helye nálunk, hiszen néhány kattintással mindent megtudhat majd a száguldó cirkuszról ami csak érdekelheti. Weboldalunkra kattintva mindent megtudhat majd a pilótákról, a versenyekről, a csapatokról, és jegyárakat is találhat majd, valamint megtekintheti a Magyar Nagydíj teljes leírását is, amellett hogy megtalálhatja a legfrissebb híreket. Forma 1-es hírportálunk folyamatosan frissül, így ön a legfrissebb kulisszatitkokat, cikkeket és híreket olvashatja el a száguldó cirkuszról, így semmiről sem maradhat le. A vezess.hu weboldalon megtalálhatja majd a teljes versenynaptárat is, így könnyebb lesz programot terveznie, ha szeretne minden futamot megtekinteni.

Weboldalunkon rengeteg érdekes és izgalmas hírt olvashat, például azt, hogy Ricciardo hatalmas fizetést kaphat a Red Bulltól, és részben emiatt is igazolt át a Renaulthoz, valamint nem szeretne másodhegedűs lenni csapattársa, Max Verstappen mellett, aki kezdi magát túl kényelmesen érezni a Red Bullban. Ricciardo szíve szerint a Mercedes-hez, vagy a Ferrari-hoz igazolt volna, de egyik csapat sem érdeklődött iránta, ezt pedig kihasználta a Red Bull, és hatalmas összeget ajánlottak neki ha cserébe az ő pilótájuk lesz. Ricciardo tehát jövőre, és a 2020-as évben is a Renault pilótája lesz, míg Max Verstappen csapattársának kilétét még homály fedi, hiszen a legfrissebb hírek szerint nem hajlandó elfgadni Carlos Sainz-t csapattársaként.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*