Épület bontás a Bello Breaking Kft jóvoltából

Az épületbontás komoly előkészületeket igényel, valamint maga a folyamat sem éppen veszélytelen. Éppen ezért, ha szeretne biztosra menni, akkor érdemes profi szakembereket megbízni az épület bontásával és az azt követő tereprendezéssel.

Bello Breaking Kft. – Épület bontás kapcsán a legfontosabb kérdés mindig az, hogy ki végezze el a munkát. Ha a válasz az, hogy majd én megcsinálom, akkor el kell keserítsük, ez nem a legokosabb döntés. Egyrészt veszélyes, másrészt az épület bontás nem csak abból áll, hogy egy kalapáccsal vagy bármi egyébbel neki ront az ember az épületnek. Különösen nem olyan épületek esetében, amik engedélykötelesek, így a bontáshoz be kell szerezni a helyi önkormányzat építési osztályáról a szükséges engedélyeket. Bármekkora épületről is legyen szó, biztos lehet benne, hogy a Bello Breaking Kft számára nem jelent gondot a bontás. A különféle bontási munkákat először helyszíni szemle és konzultáció előzi meg, aminek keretein belül a megrendelő számára árajánlatot nyújtanak át! A Bello Breaking az egész ország területén vállalja a különféle bontási munkákat!

Az épületbontáshoz különféle eszközökre és gépekre van szükség, továbbá nem árt tisztában lenni a bontás menetével, mert hogy ennek is megvan a maga rendje. A Bello Breaking Kft munkatársai ezzel pontosan tisztában vannak, köszönhetően a több tízéves szakmai tapasztalatnak és gyakorlatnak, amik által minden problémára tudnak megoldással szolgálni. A bontás során folyamatos drón felvétel és fotódokumentáció készül annak érdekében, hogy minél elégedettebb és tájékozottabb legyen a megrendelő! A Bello Breaking Kft különösen nagy hangsúlyt fektet az újrahasznosítható anyagok szelektálására és a veszélyes hulladékok elszállítására. Bővebb információkért látogasson el a bellobreaking.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*