Engedje be a tavaszt otthonába ezekkel a dizájn trendekkel

Lassan de biztosan megérkezik a tavasz! A napok egyre hosszabbak és melegebbek. A virágok nemsokára virágzanak, és új trendek merülnek fel a belsőépítészet terén is. A tavaszi élénk színeket mindenképp be kell engednie otthonába, ha egy trendi lakásban szeretne élni.  A tavasz azonban a természet szabadon engedéséről szól – az élénk színek mellett a virágminták, a valódi virágok és a természet ihlette elemek is megjelennek az idei trendek között. Fedezze fel ezeket a trendeket, hogy stílusosan üdvözölje a tavaszt.

Az élénk színek mindig egy ragyogó, fényes hatást keltenek, ami tökéletes tavasszal, bármilyen belső térről legyen szó. A választott szín személyiségét is előhozza a szobában. Gondoljon korallokra, narancsra, vörösre és sárgára a tökéletes merész és élénk színösszeállítás érdekében. A természet ihlette műalkotások vagy dekorációk hihetetlenül divatosak most. Ezenkívül semmi sem reprezentálja jobban a tavaszt, mint a természet ihlette elemek a szoba kialakításában! A kékeszöld már az elmúlt években divatos volt, ám ebben a szezonban mindenütt látható lesz. Ez a szín kiváló választás tavasszal – előlapok vagy kisebb dekorációs darabok formájában.

A smaragdzöld is óriási trend és alternatívája a kékeszöldnek, ha nem tetszik ez a kékes hatás. Lehetséges egy tavaszi dekorációs útmutató virág említése nélkül? Nem! Függetlenül attól, hogy friss virágot szed, vagy virágstílusú elemekkel dekorálja ki a lakást, a virágok visszatérnek 2020 tavaszára is, és ezerféle  módon lehet ezt a tendenciát használni a belsőépítészet megtervezésekor. A rózsaszín és más pasztell tónusok tökéletes színek ahhoz, hogy hatékonyan bevigye a lakásba a tavaszt, anélkül, hogy egyértelmű lenne, hogy ezt akarta elérni. Lehet az akár egy rózsaszín fotel, vagy csak rózsaszín virágok, ez a világos szín magával viszi a tavaszt bárhová.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*