Dr. Balogh Illés endokrinológus rendelése a fővárosban

Sokan nincsenek tisztában az endokrinológia tudományának területével, így az sem egyértelmű számukra, hogy mivel is foglalkozik ennek a területnek a szakértője. Már pedig bizonyos panaszok esetén nagy hasznát vehetjük az endokrinológusnak.

Dr. Balogh Illés endokrinológus az Ön számára is rendelkezésére áll panaszai esetén. Na, de a kérdés, hogy milyen panaszokkal lehet felkeresni egy endokrinológust. Maga az endokrinológia hormontant vagyis a hormonok tudományát jelenti. Alapvetően az endokrinológia a belgyógyászat egyik szakága. Az endokrin rendszer számos működési terület szabályozásáért felelős, úgy, mint a szervezet belső egyensúlyának fenntartása, energiatermelés, valamint felhasználás, a növekedés és a szaporodás. Endokrinológushoz a nőgyógyász, háziorvos vagy a belgyógyász küldi általában a pácienst. Bizonyos tünetek esetén érdemes egyből endokrinológushoz fordulni, például, ha menstruációs panaszokkal küzd, drasztikusan változik a súlya, álmatlansággal küzd, képtelen kipihenni magát továbbá a koleszterinszintben beállt változások esetén.

Az endokrinológus a hormonháztartás zavarai alapján számos betegséget meg tud állapítani, mint például növekedési zavar, pajzsmirigy alul- vagy felülműködés, petefészek működési zavarai. A vizsgálatok után az endokrinológus tájékoztatja a kezelési lehetőségekről. Balogh doktornál a foglaljorvost.hu weboldalon foglalhat időpontot a regisztrációt követően. A visszaigazoló e-mailben minden szükséges információt megtalál, például az orvos nevét, rendelőjének pontos címét, valamint az Ön által lefoglalt időpontot. Az orvos nevére kattintva egy bővebb bemutatkozást is láthat, valamint megtekintheti a páciensek értékelését, valamint az általuk írt véleményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*