Dohányzóasztalt minden nappaliba!

Egy nappali nem is nappali dohányzóasztal nélkül. Érdekes, hogy gyakorlatilag az utolsó berendezési tárgy, amit a nappaliba választunk, holott a nappali központi eleméről van szó.

Dohányzóasztal kiválasztásáról érdemes pár szót váltani. A kanapé kiválasztásáról egész kis regények születnek, nem, hogy cikkek, azonban a dohányzóasztal meglehetősen háttérbe van szorítva. Azt azért érdemes leszögezni, hogy a kanapé nagyban befolyásolja a dohányzóasztalt. Ugyanis nem minden kanapéhoz illik akármelyik dohányzóasztal. A széles, hosszú, nagy méretű kanapékhoz a négyszögletű vagy ovális dohányzóasztalok passzolnak. Az igazán modern ülőgarnitúrákhoz viszont mindenképp a kerek és négyzet alakú dohányzóasztalok a legtökéletesebbek. A kerek dohányzóasztal abban az esetben is jóválasztás, ha a nappaliban sok az éles vonal, mivel így enyhíthető ezek hatása. Ne idegenkedjünk a nem mindennapi dizájntól, ugyanis egy ilyen dohányzóasztal teljesen fel tudja dobni a szobát.

Dohányzóasztal a nappaliba

Az sem mindegy, hogy a dohányzóasztal milyen méretű. Érdemes olyat választani, ami pár centiméterrel alacsonyabb a kanapénál, így kényelmesen el lehet érni a kanapén ülve is. Az átlag dohányzó magasság 40-45 centiméter között van, azonban érdemes olyat választani, ami a kanapé méretéhez igazodik, vagyis ettől a mérettől el lehet térni. Érdemes körülbelül fél méter távolságot tartani a kanapé és a dohányzóasztal közt, mivel így el lehet érni, ugyanakkor közlekedni is lehet közte, kényelmesen le lehet ülni. Az anyag és a szín attól függ, hogy milyen a környezet, vagyis érdemes úgy választani, hogy a dohányzóasztal harmonizáljon a környezettel. Bővebb információk a dodo.hu webáruházban, ahol a dohányzóasztalok széles kínálatát is megtekintheti!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*