Dohányzóasztal – Hogyan érdemes választani?

Ha szeretne dohányzóasztalt vásárolni, akkor valószínűleg megnézett már pár darabot és elgondolkodott, hogy minek alapján érdemes választani. Alapvetően nem olyan nehéz a választás, ha tudja az ember, hogy minek szempontok alapján válasszon.

Dohányzóasztal kiválasztása során az egyik leglényegesebb szempont, amit figyelembe kell venni, nem más, mint az ülőgarnitúra. A többség eleve ennek kiválasztására fektet nagy hangsúlyt. Talán mondanunk sem kell, hogy nem minden dohányzóasztal passzol akármilyen kanapéhoz. Éppen ezért először a kanapét kell felmérni. A dohányzóasztalnak olyan magasnak kell lennie, hogy a kanapén ülők kényelmesen el tudják érni az asztalon lévő tárgyakat. A legrosszabb eshetőség, ha túl alacsony a dohányzóasztal. Egy átlagos dohányzóasztal 40-45 centiméteres magassággal rendelkezik, azonban érdemes olyat választani, ami a kanapé méretéhez igazodik, vagyis ettől a mérettől el lehet térni, ezek nem kőbe vésett számok. Érdemes leülni a kanapéra és kipróbálni, hogy mekkora lenne a megfelelő dohányzóasztal.

Természetesen a dohányzóasztal formája is lényeges szempont. Ez szintén a kanapétól függ. A modern ülőgarnitúrákhoz a kerek és négyzet alakú dohányzóasztalok passzolnak a leginkább. A kerek dohányzóasztalok nagy előnye, hogy kiválóan enyhíthetők vele az éles vonalak, ezért az olyan nappalikba tökéletes, ahol sok az éles vonal. A széles vagy hosszú, egy szóval a nagy méretű kanapékhoz a négyszögletű vagy ovális dohányzóasztalok illenek. Ha Önnek is dohányzóasztalra lenne szüksége, akkor érdemes ellátogatni a dodo.hu webáruházba és megtekinteni a kiváló minőségű bútorok széles választékát, beleértve a dohányzóasztalokat, melyek közt ott van az Önnek megfelelő is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*