Csempézési kisokos

Valószínűleg Önnel is előfordult már, hogy fürdőszobája, esetleg más helyisége nem az Ön vágyai szerint készült el. Esetleg hallott már olyan rémtörténeteket, ahol pórul járt emberek, ismerősök mesélték el, mik is a következményei egy rosszul sikerült csempézésnek.

Fürdőszoba csempézés során érdemes körültekintően kiválasztani a megfelelő alapanyagokat, valamint egy hozzáértő szakemberrel elvégeztetni a munkát. Ugyanis a kevésbé jó minőségű alapanyag és/vagy a kókler munkás több százezer forintnyi kárt képes okozni. Nemcsak esztétikailag mutat borzalmasan a repedező csempe, kiesett fuga, hanem komoly károkat is okozhatunk szomszédjainknak, ha a rosszul kivitelezett csempézés miatt beázás történik. Nagyon fontos, hogy már a kezdeti lépések előtt a tervezésnél átgondoljuk a lépéseket, valamint az anyagi keretünket. Az alapanyagon és a hozzáértő szakemberen ugyanis vétek spórolni. Vizsgáljuk meg pénzügyi helyzetünket, majd állítsunk fel költségkeretet, amihez ragaszkodjunk. Inkább fölé tervezzünk, mint alá.

A csempe kínálatot áttekintve, arra lehetünk figyelmesek, hogy színt, anyagot, formát tekintve, igencsak széles skálán mozog az anyagok ára. Bármilyet is válasszunk, a legfontosabb szempont, hogy a segédanyagon ne spóroljon, hisz könnyen pórul járhat, mivel alapvetően ez ad az egésznek egyfajta alapot. Mikor leül megtervezni fürdőszobáját fontos, hogy alaposan végig gondolja az igényeit. Kisgyermekek és idős ember esetében ugyanis nem árt csúszásmentes anyagokban gondolkodni. Mielőtt pedig szakembert választana, érdeklődjön utána az illetőnek, akár az interneten utána nézve, akár ismerősöknél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*