Budapesti hajózás – kihagyhatatlan ajánlat!

Budapest az egyik legnépszerűbb úti cél a külföldiek számára, azonban a magyarok is előszeretettel látogatnak el a fővárosba, hogy megtekintsék a dinamikus város lélegzetelállító nevezetességeit. Erre talán az egyik legjobb és leglátványosabb mód a hajótúra a Dunán. A vízen való hajókázás közben nyugodtan, zsúfoltság nélkül ismerheti meg a város legszebb részeit.

Budapesti hajózás során megtekintheti a főváros legimpozánsabb látványosságait. A hajózás a külföldiek számára is tökéletes megoldás, hiszen az audio guide 11 nyelven tájékoztatja az utasokat a nevezetességekről, a kultúráról és a főváros történelméről. Ez sokkal praktikusabb megoldás, mint turistakönyveket és olyan szórólapokat olvasni, amiket a szél könnyen kifúj az ember kezéből, ráadásul ez így sokkal környezetbarátabb. A budapesti hajótúra során 75 percen keresztül csodálhatják az utasok a nem mindennapi látványt. A nyitott teraszos városnézés során az utasoknak lehetőségük nyílik fotókat készíteni a látnivalókról. A hajó egy nap több alkalommal is indul, így az utasok akkor csodálhatják meg a várost, amikor csak szeretnék. A hajóút során nem kell attól tartania az utasoknak, hogy megéheznek, hisz a hajón több fajta street food kapható, például hot dog, csoki fondü, panini, piadina és belga gofri is, aki viszont táplálóbb ételre vágyik, az ízletes pizzát is ehet.

A csodálatos hajó egy 2013-ban készült egyedi tervezésű modell, mely tökéletes kényelmet nyújt az utasok számára, hogy azok a legnagyobb komfortot élvezhessék a hajókirándulás során. A buszos városnézéssel szemben a hajókázás jóval nyugodtabb, hisz nem annyira zajos és nem kell a tömegnyomortól sem tartani. A városnézés kiváló minden turistának, köztük családoknak is. Az exkluzív hajókirándulás elképesztő élmény, így akár baráti társaságok, kollégák számára is ajánljuk. 10 fő felett csoportos kedvezmény is igénybe vehető. A hajó a 11-es dokkról indul az Erzsébet hídtól, majd a Margit hídnál visszafordul és visszatér a kiindulási pontra. Élje át Ön is ezt a nem mindennapi városnézést családja vagy barátai körében!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*