Black Friday résztvevő üzletek palettája

A black Friday nevű eseményről a legtöbb ember már hallott, aminek ismérvei az akciók. Ekkor akár 50-70%-os leértékelésekkel is találkozhatunk.

Black Friday résztvevő üzletek listáját megtalálhatja a black.friday.hu weboldalon. A Black Friday Amerikából indult el még a 60-as években, majd hódító útjára indult szerte a világban, így jutott el Magyarországra is. A fekete péntek nevezetű esemény nevét a Phiadelphiai Rendőrségtől kapta, mivel ekkor hatalmas dugók alakultak ki és hosszú sorokban várakoztak az emberek az üzletek nyitására. A Hálaadást követő pénteki nap a fekete péntek, ami jelképesen a karácsonyi bevásárlószezon indító napja. Ebben az évben a fekete péntek november 29-re esik, így érdemes időben elkészülni a bevásárló listával. Nem csak olcsón szerezheti be a rokonoknak az ajándékokat, de azon sem kell aggódnia, hogy időben meglegyen minden ajándék. A kereskedők is meglátták a feketepéntekben rejlő lehetőségeket, így nem csoda, hogy egyre több üzlet dönt úgy, hogy csatlakozik a fekete péntek eseményhez és árazza le termékeit.

A black.friday.hu weboldalon megtalálhatjuk az üzletek listáját, akik leárazzák erre a napra termékeiket. A black friday csak egy napra szól, ugyanakkor vannak üzletek, amik egész hétvégére vagy teljes hétre meghosszabbítják az akciókat. Ha nem szeretne vagy nincs ideje számos üzletbe betérni, esetleg a nagy tömegtől tart, akkor érdemes az online vásárlás lehetőségével élni. A legtöbb üzlet, webáruház ma már rendelkezik weboldallal, így kényelmesen, otthon is tudunk vásárolni. A black.friday.hu weboldalon a termékeket is meg tudjuk tekinteni és azt is, hogy melyik üzletekben találjuk meg őket. Akár töredék áron is hozzájuthatunk a termékekhez, így nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*