Tavaszi esküvői asztaldíszek

A tavasz érkezésének gondolata mindenkit feldob, és az esküvői asztaldíszek választékán is változtat. A színpaletták egyre lágyabbak és merészebbek, a hőmérséklet jóval a fagypont fölé emelkedik, és úgy érezheti, hogy a szabadban minden virágzik.

Ez az év egyik kedvenc időszaka, tehát soha nem volt meglepő, hogy a tavaszi esküvői időpontokat hamar elkapkodják az ifjú párok. Úgy gondoljuk, hogy ez a tavaszimádat annak köszönhető, hogy a csokrokhoz és az asztaldíszekhez rengeteg virág áll rendelkezésre.  Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen a rózsák rendelkezésünkre állnak egész évben és szinte egész évben készíthetünk belőlük menyasszonyi csokrot, de tavasszal van valami különösen szép bennük. A kerti rózsa szuper párosítás lehet miniatűr rózsával és boglárkával, hiszen egy romantikus és kerti ihletésű esküvőnek ez adja meg a hangulatát, tehát ha asztaldíszekről van szó, akkor ez a párosítás telitalálat lehet. A múltban a fátyol virág nem volt valami elismert ha asztaldíszekre került a sor.

Úgy gondoljuk azonban, hogy ennek a tavaszi virágnak újabb esélyre van szüksége. A fátyol virág viszont rusztikus hatású így egy kültéri esküvőre például tökéletes lehet, főleg ha talál hozzá egy magas arany színű vázát, amelyek szintén növelik a virág által kínált eleganciát. Ha megérkezik a május vége, a bazsarózsa mindenütt megtalálható, és nem is panaszkodunk emiatt. Ez a tavasszal illatos virág romantikus hangulatot kölcsönöz a tavaszi esküvői asztaldíszeknek, ráadásul sok világos árnyalatban kapható, ezért van miből választani. A korall színűek például asztaldíszként nagyon szépen mutatnak. Mint a rózsa, a kála is az év nagy részében használható. Ennek ellenére a tavasz lehetőséget kínál egy új megjelenés megteremtésére. A modern esztétika elérése érdekében érdemes nagy henger alakú vázákba tenni egy kála csokrot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*