Sokat ülsz a monitor előtt, itt a megoldás

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma a népesség nagy része sokkal több időt tölt egy-egy kijelző nézegetésével, mint bármikor korábban. Ugyanis a 21. században minden kütyü valamilyen képernyővel van ellátva és a legtöbben ezeken végzik a különféle munkájukat.

Amely gondolom cseppet sem meglepő senki számára sem, hogy ez kicsit sem tesz jót a szemeinknek. Ugyanis legyen szó bármilyen képernyőről, ha azt nap, mint nap hosszasan nézzük, az biztosan megrongálja a szemeinket. Ez még akkor sem elkerülhető, ha a technika előre haladtával ma már olyan képernyőket készítenek melyek már sokkal kevésbé roncsolják a szemeket. Egy ember, amikor a monitor előtt ül, akkor kb. 70%-al kevesebbet pislog, mint átlagosan. Ennek pedig az lehet a következménye, hogy a szemünk sokkal kevesebb nedvességhez jut hozzá, mint amennyire átlagosan szüksége lenne. A mai fejlett technikának köszönhetően a fejlesztők egy olyan újabb kütyüt fejlesztettek ki, amely ezen a problémán próbál segíteni. Amit, ha megpillantunk, akkor elsőre egy futurisztikus úszószemüvegnek tűnik. Ám valójában ettől sokkal többről van szó.

Egy olyan eszközt fejlesztettek ki, melynek köszönhetően a fáradt szemek könnyedén regenerálódhatnak. Vagyis ez a különleges szemüveg olyan speciális olajokat szabadít fel, melyek normális körülmények között pislogáskor termelődnek meg. Ennek a kütyünek köszönhetően, mindezt egy gyors relaxációt követően máris helyre billenthetjük a szemünk megfelelő komfortját. A termék még egyenlőre nem kapható a nagyközönség számára, és arról sincs információ, hogy hol és mikor lesz megvásárolható. Viszont már az is igen megnyugtató, hogy dolgoznak rajta, és lassan elérkezik hozzánk a megoldás és nagyon sokaknak nyújthat nagy segítséget, ugyanis napjainkban egyre többen dolgoznak számítógépeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*