Elektronikus lopásmegelőzés a nagyobb biztonságért

A huszonegyedik században minden korábbinál modernebb áruvédelmi eszközök segítik az üzlet tulajdonosokat termékeik megóvásában. De, akkor miért hallani még mindig ennyi bolti lopásról? Nos, a technika fejlődésével a bolti szarkák is egyre furfangosabbak lettek.

Elektronikus lopásmegelőzés segítségével, azonban még a hírhedt bolti szarkák is fennakadnak az ellenőrzésen. Sok boltban biztonsági őr rója a sorokat, valamint kamerákkal pásztázzák a vásárlókat, azonban még ez sem nyújthat teljes biztonságot a tolvajokkal szemben, akik nagy körültekintéssel rejtik ruhájuk mögé vagy táskájukba az elcsenni kívánt termékeket, ha pedig a kamera ezt nem kapta lencsevégre, vagy a biztonsági őr nem szúrta ki, akkor a későbbiekben már bottal üthetik a nyomát. Természetesen nem lehet az összes vásárlót átkutatni, amikor elhagyni igyekszik az üzletet, pontosabban egy mód mégis van rá, anélkül, hogy ki kellene forgatniuk a zsebeiket. Elektronikus lopásmegelőző rendszer alkalmazásával az elrejtett termékek is kiszúrhatok.

Mindössze egy lopás megelőző kapura van szükség és áruvédelmi címkékre vagy leszedhető mágnesekre a termékeken. Ezeket a címkéket a fizetés során az eladók deaktiválják, a mágneseket pedig leszedik. Ha a tolvaj fizetési szándék nélkül akar távozni, a terméken maradt aktív áruvédelmi címke vagy mágnes riasztást ad, miközben a tolvaj áthaladna az áruvédelmi kapun. Az elektronikus lopásmegelőzés lehet a megoldás, főleg, ha már többször is történt lopás az üzletben. Az aruvedelem.amersec.hu webáruházban megtekintheti a széleskörű áruvédelmi rendszer széles palettáját, valamint bő információkat kaphat a termékekkel kapcsolatban, valamint felmerülő kérdéseire is választ kaphat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*