www.musor.tv – M4 sport

Akik szeretik a sporteseményeket követni, szükségük van egy olyan weboldalra, mely részletes leírást ad a sporteseményekről, megbízható időpontokban. Csatorna felhozatalunk rendkívül széles körű, itt akár 130 csatorna műsorát áttekintheti.

A www.musor.tv – M4 sport aktuális, illetve 5 napos előre jelzett műsorai is egyszerűen megtekinthetőek. Weboldalunkon a böngészés rendkívül egyszerű, hisz itt akár még napszakok szerint is keresgélhet, egy-egy műsorról információkat tudhat meg, illetve azt is megnézheti, hogy egy adott vetítést mikor tudna legközelebb megnézni. Ezek mellett, ha igényt tart rá egy-egy sporteseményre egy programon keresztül, illetve akár még a telefonja segítségével, emlékeztetőt kaphat a műsor kezdetére, hogy biztosan ne maradjon le egyetlen izgalmas pillanatáról sem egy tenisz, kosárlabda vagy kézilabda mérkőzésen. Azért, hogy ne kelljen minden csatorna kínálatát egyesével átnézni, böngészhet kategóriák szerint összeállított felhozatalunkban.

Ha nem tud épp mit nézni a tv-ben, már százszor végig kapcsolgatott minden adást, olvassa el műsorajánlónkat, mely segíthet Önnek inspirálódni. Minden műsorhoz adunk egy rövid leírást, amivel könnyedén eldöntheti, hogy az adott műsor valóban érdekli-e. Az áttekintő menüpontban, megnézheti a jövőben sugározott műsorokat, és még azokat is, amikről már lemaradt. Weboldalunkon a kedvenc csatornák menüponton belül, olyan tévéket választhat ki, melyek gyakran sugároznak olyan műsorokat, melyek tetszenek Önnek. Itt a beállítás után, már azonnal láthatja a kedvenc műsorai listáját, ami lehetővé teszi a még könnyebb böngészést, illetve ha igényt tart rá, beállíthatja, hogy a Google Naptár segítségével, egy-egy műsor kezdetének jelzését, akár még androidos készüléke is jelezze, hogy biztosan semmiről se maradjon le.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*