Válogass a legviccesebb farsangi jelmezek közül!

Bizony nem csak a férfiak, hanem a nők is lehetnek kalózkapitányok, de még milyen vadító kapitányok! Igaz, hogy Johnny Depp-nek ez a szerep és ez a jelmez utánozhatatlanul jól állt, de bizony a kalóz jelmeznek is van szexi női változata. Elég mindössze egy vagány bársony kabátkát beszereznek, akár használtan is, egy csini kis forrónadrágot, egy kalózos kalapot és egy nagyobb övet. Ezt az összeállítást már csak egy tűsarkú, vadító csizmával és egy játékfegyverrel kell kiegészítened és nem lesz olyan férfi, aki ellen tudna állni a kalózkapitánynak, bárki szívesen veszi, ha elrabolod a szívét.

A régi időket idéző vintage díva jelmez igazi, megunhatatlan klasszikus, mellyel szintén bárkit levehetsz a lábáról. Az igazán egyszerű és nagyszerű jelmez lényege csupán annyi, hogy a kedvenc hosszú fekete ruhádat kapod magadra, amit már csak egy fehér műszőrme stólával kell kiegészítened és néhány gyöngysorral. Ezzel a jelmez kész kész. Tűzd fel fényes kontyba a hajad és Te leszel a legszebb díva. Ami a sminket illeti, legyél óvatos, hiszen a szerephez a tusvonallal kiemelt szem nagyon is elég egy kis vörös rúzs kíséretében. Ha van rá módod, akkor plusz kiegészítő lehet a jellemző hosszú szipka.

Vicces farsangi jelmez

Vicces farsangi jelmez

A vadászlányka jelmez ugyancsak nagy népszerűségnek örvend, mióta Az éhezők viadala hódít a mozikban. A főszereplő divatba hozta az íjat, és milyen jól tette! Ha egy vagány jelmezt szeretnél, Te akarsz lenni a félelmetes csaj a nagy fegyverrel, akkor ezt a jelmezt kell választanod. Most, farsangkor végre ártalmatlanul eljátszhatod, hogy neked is megy a fegyverek kezelése. A vadászlányka jelmez igazán csinos, hiszen egy pici ruha, övvel átkötve egészen szexi. A ruhán kívül persze egy köpenyt is felvehetsz és egy mutatósabb kardíszt. Ezzel a rucival annyi pasit vadászhatsz le, amennyit csak akarsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*