Télből a nyárba

Manapság egyre felkapottabb lettek azok az utak, melyek a zord télies időjárásból repítenek el bennünket egy sokkal kellemesebb és melegebb éghajlatú vidékre. Sokan tartanak ezektől az utaktól mondva, hogy nagyon költségesek.

Ám ha figyelmesek vagyunk, akkor nagyon kedvező áron találhatunk különleges egzotikus utakat, melyek feledhetetlen élményt nyújtanak. Amennyiben egy megszabott keretösszeghez szeretnénk tartani magunkat, akkor a legjobb, ha az utazást megelőzően jó pár hónappal már elkezdünk szervezkedni. Így sokkal olcsóbban juthatunk repülőjegyekhez, és a saját magunk által szervezett utak fele annyi pénzből is kivitelezhetőek, mintha utazási irodán keresztül tennénk azt. A legjobb utakat december elején és március-április környékén találhatjuk. Akik egy kicsit távolabbi utakban gondolkodik, azoknak tökéletes választás lehet Bankok és Thaiföld tökéletes választás lehet. Amennyiben ilyen messzire már elutaztunk és a nagy városokat megtekintettük, akkor jöhet egy kellemes pihenés Phuketen.

Amennyiben valóban egy egzotikus és gyönyörű tájra szeretnénk ellátogatni, akkor még érdemes Karibit is megtekinteni. Innen mindössze másfél órára található a csodás Phi-phi Island. Amennyit kedvet kaptunk hozzá, akkor januártól kb. 140.000 Ft-tól repülhetünk Budapestről. Szerintem azt senkinek sem bemutatnunk, hogy a legszebb fehérhomokos partokat a Maldivel szigeteken találunk. Sajnos az itt található luxus szállodák, melyeket az utazási irodák kínálnak, vagyis az úgynevezett resort szigetek eszméletlen magas áron foglalhatóak. Viszont több légitársaság kínál igen kedvezőnek nevezhető járatokat, melyeket már 200-250.000 Ft-ért megvásárolhatunk. Amennyiben nem akarunk százezreket költeni a transzferre, akkor válasszunk komppal vagy gyorshajóval elérhető szigeteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*