Office 365 alkalmazások megfizethető áron!

Az Office 365 nem tökéletes, hiszen egyetlen program vagy szoftver sem, a kutatások azonban kimutatták, hogy amikor a felhőben található termelékenységi csomagokról van szó, az Office 365 kétszer olyan népszerű, mint a Google G Suite Európában.

Office 365 alkalmazások elérhetőek akvazar.cloud weboldalon, tehát keressen fel minket, ha ön is kipróbálná ezeket a hasznos szolgáltatásokat méghozzá kedvező áron. Mindaddig, amíg működő internetkapcsolata van, Ön és munkatársai bárhol képesek lesznek dolgozni az Office 365 által. Mivel teljesen felhő alapú, e-maileket, fájlokat és Office programokat bármilyen eszközről elérheti. Ez különösen akkor hasznos, ha távoli alkalmazottakkal dolgozik, akik több különböző helyen tartózkodnak, vagy lehet, hogy olyan alkalmazottaik is vannak, akiknek gyakran utazniuk kell és adatokhoz kell hozzáférniük. Mivel a szoftver Microsoft adatközpontban fut, csak internetkapcsolat szükséges és a hozzáférés egyszerű. Ez elősegítheti vállalkozását, mivel drasztikusan növeli a termelékenységet. Ennek hiányában Ön és az alkalmazottak csak akkor férhetnek hozzá a fájlokhoz, amikor a helyszínen tartózkodnak, és nem tudnak dolgozni, csak az irodából.

A felhővel kapcsolatos általános tévhit, hogy nem biztonságos. Az Office 365-tel a Microsoft a biztonság és a megbízhatóság teljes felelősségét vállalja. Az összes adat felhőn történő tárolása az Office 365 segítségével kiküszöböli a szerverhelyiségekhez szükséges drága hardverek beszerzésének költségeit, valamint a kiszolgálóhelyiségeket üzemeltető teljes munkaidős alkalmazottak fizetését. A felhő környezetbarátabb, és a probléma utáni helyreállítás azért jött létre, hogy biztonsági mentési rendszereket alkalmazzanak arra az esetre, ha az adatok megsérülnek – egyéb előnyökkel együtt. További leírás a kvazar.cloud weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*