Mit vigyünk magunkkal egy családi nyaralásra?

Egy családi nyaralás alkalmával számtalan eshetőségre kell felkészülnünk, annak érdekében, hogy bármilyen kellemetlenséggel is találjuk szembe magunkat, azt könnyedén orvosolni tudjuk.

Az sem jó, ha hetekig pakolászunk, ám ellenben a gyors pakolás sem hozz mindig várt eredményeket. Legjobb, ha listát készítünk, és annak alapján járunk el. A lista élén rögtön az első helyre a mobiltöltő kerülhet, hiszen manapság az okos készülékünk nélkül más egy lépést sem teszünk. Mivel a töltő általában az utazás előtti órákban is még használtba van véve, fontos, hogy a listán jól látható helyen szerepeljen, mivel szinte a leggyakrabban elmaradó tárgyak közzé sorolható. Tovább haladva a listán, attól függően, hogy rendelkezünk vele vagy sem a szemüvegre kell különösképpen odafigyelni. Egy nyaralás alkalmával legtöbben csak lenge, nyári ruhákat készítenek be. Ám sose tudni, hogy mikor ütközünk egy viharba, vagy egy hidegfrontba. Nem beszélve a kirándulásokról, ahol sok helyen nem engednek be bennünket kis szoknyába, vagy ujjatlan felsőbe.

A következő, szinte az egyik legfontosabb pont a listán az elsősegélycsomag. Összeállíthatjuk mi magunk, vagy vásárolhatunk előre csomagoltat is. A lényeg, hogy ne legyen túl nagy de az alapvető gyógyszereket tartalmazza, mint pl. sebtapasz, fájdalomcsillapító, lázcsillapító, géz. A másik dolog a váltás cipő, mindig vigyünk magunkkal egy B opciót arra az esetre, ha felszakadna, elázna vagy kitörné a lábunkat. A törölköző mindig nagy kérdés, hogy vigyünk vagy sem. A legtöbb hotelban biztosítani szoktak, ám nem árt felkészülni. Ráadásul nők esetében ne feledkezünk meg a hajgumiról, hullámcsatról, vattapamacsról, higiéniai kellékekről. Illetve az AfterSun még a nagyon fontos, melyre garantáltan szükségünk lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*