Milyen frizurák keltik fel a férfiak érdeklődését?

Egy jó frizurával csodákat lehet elérni a férfiaknál, éppen ezért mindig arra kell törekedni, hogy a hajkoronája szép, ápolt és egészséges legyen. A hajfestékes dobozokon is szélesen mosolygó nőket látni fényes, ragyogó hajjal, mintha valójában a szép haj jelentené a boldogságot. Csábítani könnyen lehet frufruval, rövid hajjal, hosszú hajjal, de akár sima, hullámos és göndör hajjal is.

Kifejezetten csábító lehet például a szorosan összefogott lófarok, hiszen ez erőt és akaratot sugároz, de vannak olyan férfiak, akik azért tartják szexinek, mert elérhetetlennek tűnik a nő, ha erős lófarokban hordja a haját. A lazább hullámok is csinosak, hiszen játékosak és könnyedségről, lazaságról árulkodnak. A fényes hajkoronát minden férfi kedveli, és ha a fényességről van szó, akkor mindegy, hogy hosszú vagy rövid a haj, ha a hajkorona ragyogó, a férfiak biztosan felfigyelnek majd rá. Ha izgalmas és kissé rejtélyes frizurával szeretné elkápráztatni a férfiakat, akkor próbálja ki a 40-es évekbeli egy oldalra fésült frizurát, ami eleganciát és tartást sugároz.

Sok férfi a tüsi hajat is vonzónak találja, tehát ne féljen megválni hosszú hajától, hiszen a rövid, tüsi frizura is lehet szexi és kiemelheti az arcvonásokat. A frufru is vonzónak számít, mindegy, hogy oldalra fésülve hordja, vagy simán, mindenképpen fel fogja kelteni a férfiak érdeklődését, hiszen ápoltságra és eleganciára is utal egyaránt. A természetes hajszín is vonzza a férfiakat, különösen a természetesen szőke haj, tehát ne szegje kedvét a szőke nős viccek sokasága, mert a szőke nőket különösen érdekesnek találják a férfiak. Végül pedig a kicsit kócos, laza, félhosszú haj is szexinek számít, valamint a klasszikus, hosszú, egyenes hajat is rengeteg férfi kedveli, mindegy, hogy szőke, barna, fekete vagy éppen vörös.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*