Kapcsolat gyilkos helyzetek

Számos olyan életszituáció adódhat, ami próbára teszi a párkapcsolatot. Kommunikációval, megértéssel ezeken is túl lehet lendülni.  Lássuk, mik azok az élethelyzetek, amik könnyen szakításhoz vezethetnek.

Előfordulhat, hogy a pár egyik tagja külföldön végez munkát, tanulmányai miatt költözik messzire vagy eleve egymástól távol élnek. A mai modern technológiának köszönhetően már jóval több lehetőség létezik a kapcsolattartásra, mint egykor, azonban a távolság továbbra is könnyedén kikezdheti a kapcsolatot, hisz hiába a skype és az okostelefon, közös élmények nélkül könnyen kihűl a kapcsolat. Azonban, ha mindennap találkozik a páros két tagja, akkor is előfordulhat, hogy csillapodik a tűz és már nincs kedvük annyiszor ágyba bújni egymásal. Sok párkapcsolat megy gallyra a szex hiánya miatt, így érdemes dolgozni az ügyön. Bár, sokan vágynak gyermekre, azonban az első gyermek születése kritikus pont a kapcsolatban, ugyanis a szülés utáni időszak könnyen kikezdi a kapcsolatot.

Manapság rengeteg a válás és a szülők gyakorta kezdenek új kapcsolatba, így napjainkban elképesztően sok mozaik család jön létre, melyek új fajta problémákat generálnak.  Rengeteg konfliktus adódik a gyerekekkel kapcsolatos teendők, valamint az új család tagjai közt. A munkahelyi stressz haza vitele is dobogós helyen van, ha a szakító okokat nézzük, főleg, hogy sok párnak, még beszélgetni sincs ideje, vagyis gyakorlatilag elhanyagolják egymást. Szintén komoly probléma a párkapcsolaton belüli hűtlenség, pláne, ha a páros egyik tagja még szeretőt is tart, hisz az egyenes út a szakításhoz, ha máshol keresi a boldogságot. Manapság rengeteg párkapcsolat gyilkos szituáció adódik egy pár életében, azonban tudatos munkával lehet dolgozni a párkapcsolaton.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*