Jön az új Garfield film!

Annak ellenére, hogy Bill Murray Garfieldja egy igazi mozisikernek indult, a rajongók mégsem ezt a fajta filmet várták sem a karaktertől, sem az ő hangját kölcsönző színésztől. A filmnek mégis 342 millió dollárnyi bevétele lett, így nem sokkoló a hír, hogy egy vadonatúj Garfield film van készülőben.

Az új film nem feltétlenül egy folytatás lesz, hanem egy teljesen új Garfield, ami végig animációs lesz. A Variety volt az első aki bejelentette, hogy az Alcon Entertainment lett feljogosítva arra, hogy az új Garfield filmet forgalmazza, amely a híres képregényen alapszik, az írója, Jim Davis pedig az egyik gyártásvezető lesz. Azok számára, akik nem ismernék Garfield történetét: Garfield egy lusta, túlsúlyos narancssárga macska, aki imádja a lasagna-t, a hétfőket viszont gyűlöli. Gazdájával Jon Arbucle-el és egy engedelmes kutyával, Odie-val él együtt akire Garfield gyakran rákeni bohóckodásait. A 2004-es és 2006-os Garfield filmek többnyire élőszereplősek voltak, de az Alcon Entertainment úgy döntött most teljesen más irányt vesznek, és azt remélik, hogy a legújabb Garfield franchise virágozni fog majd.

A Garfield képregényt 1978-ban adták ki, azóta pedig 2580 kiadvány született, amivel ez a képregény a legolvasottabb a világon. Ahogyan azt várni lehetett, a készítők rögtön Jim Davis-hez fordultak tanácsért, de vajon miért döntöttek úgy, hogy animációs és nem élőszereplős film lesz? Nos azért, mert Jim Davist lenyűgözik az animációs filmek és azok történetei, és az sem hátrány, hogy az Angry Birds animációs film dominál a mozikban, tehát ez a műfaj rendkívül jövedelmező. Az Alcon Entertainment nem vesztegette az idejét, és megtalálta a legjobb csapatot a film elkészítésére, felvette például Bruce Cohent, aki a Grun és az Angry Birds-ön dolgozott. Már csak annyi a feladatuk, hogy egy új hangot találjanak Garfieldnak Bill Murray helyett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*