Fül-orr gégészeti szakrendelés

Nagyon sok ember küzd meg élete során fül-orr gégészeti betegségekkel. A fül-orr gégészet, mint orvosi tevékenység a, fej-nyak területén egymáshoz közel elhelyezkedő, és egységet alkotó szervek, kifejezettem a fül, orr-és orrmelléküregek, a szájüreg, illetve a garat és a garat és a gége betegségeinek gyógyításával foglalkozik.

Fül-orr gégészet szakrendelés Budapesten a Belvárosi Orvosi Centrumban. A fül-orr gégészethez tartozik a légcső, a nyálmirigyek, illetve bizonyos szempontból a nyelőcső is. A szakember, vagyis a fül-orr gégész foglakozik a szakma területén elhelyezkedő érzékszervek perifériás receptoraival, így a szaglással, a hallással az egyensúlyozó szervvel és az ízérzéssel. Az adott betegség jellegéből adódóan nem csak gyógyszeres kezelést folytat, hanem számos betegségben műtéti beavatkozásokat választ, vagy ezek kombinációját, ez megkülönbözteti számos orvosi területtől. Felmérések igazolják, hogy minden ember, életében legalább egyszer átesik valamely, ennek a szakmának a hatáskörébe tartozó megbetegedésen.

Ezek között a leggyakoribbak a torok-és mandulagyulladás, a külső-vagy középfülgyulladás, a vírusos nátha, az allergiás nátha és az arcüreggyulladás. Ezeknek a betegségeknek a nagy része gyógyszeres kezeléssel sikeresen gyógyítható, néha azonban műtéti beavatkozásra van szükség. Fontos, hogy jó szakembert kezelje a beteget. A Belvárosi Orvosi Centrumban dolgozó szakorvosok, több éves tapasztalattal rendelkeznek és szakszerű segítséget nyújtanak egy magas színvonalú környezetben. Látogasson el Ön is a www.belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra és tudjon meg minél többet az itt dolgozó szakorvosokról, szolgáltatásokról és olvasson el néhány véleményt, amelyeket a páciensek írtak. Ha bármilyen kérdése lenne, hívja bizalommal +36 30 870-74-27-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@boc.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*