Filmelőzetesek, hogy tudd, mit érdemes megnézni

A 2014-es és ’15-ös esztendő elkényeztetett bennünket, hiszen a mozik kínálatában olyan mennyiségű minőségi film szerepelt, amelyről nem is álmodhattunk. A mozi-filmek.hu honlapon filmelőzetesek egész sora található, amely alapján mindenki eldöntheti, hogy mely alkotást érdemes megnéznie.

Egy-egy ilyen előzetes igencsak csalóka, hiszen rendkívül kevés információt oszt meg a filmről. Azt is mondhatnánk, hogy csupán csalinak tekinthető, ami segítségével csupán az érdeklődésünket kívánják felkelteni a film iránt. És be kell vallanunk, igencsak jól csinálják, hiszen az előzetesek között rengeteg olyan trailer található, ami alapján mi magunk is kedvet érzünk egy kis mozizáshoz.

A filmelőzetesek általában két-három percesek, de ebből mindösszesen egy percnyi tartalom kerül bemutatásra, ami az eredeti filmből van összevágva. Egy-egy kósza elejtett mondat, egy-egy látványos elem és némi izgalom fokozás. És nekünk ez elég is, hogy leszűrjük a következtetéseket, meg szeretnénk-e nézni az adott filmet vagy sem.

A filmelőzetesek mindig roppant látványosak. Gondoljunk például a Star Wars: Az ébredő Erő előzetesére. A trailer úgy van elkészítve, hogy a film leglátványosabb filmkockáiból tartalmaz néhányat, amelyeket néhány másodpercig élvezhetünk csupán. Arra viszont mindenképpen elegendőek ezek a filmkockák, hogy következtetést vonjunk le egy film minőségéből és hangulatából. Ha megnyeri a tetszésünket mindaz, amit látunk, akkor irány a mozi!

A mozi-filmek.hu mozis magazin rengeteg hírt és újdonságot jelenít meg a filmelőzetesek mellett is. Nem csak az előzeteseket tekinthetjük meg, hanem olvashatunk is az adott alkotásokról, illetve sok érdekes újdonságot ismerhetünk meg, amelyek máshol magyar nyelven aligha olvashatók.

Forrás: http://mozi-filmek.hu/elozetesek/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*