Eurosport műsora online elérhető!

2015 júniusában bejelentették, hogy az Eurosport biztosítja a páneurópai jogokat (Oroszország kivételével) a 2018 és 2024 közötti téli és nyári olimpiai játékokhoz. Ha ezek a műsorok érdekelnék, keresse fel weboldalunkat a teljes heti sportműsorért.

Eurosport műsora elérhető mindenki számára a musor.tv weboldalon és itt mindent megtudhat az Eurosport műsorairól, valamint megtekintheti a kezdési időpontokat és  a műsorok ismertetőit is elolvashatja. Az Eurosport biztosította az olasz Lega Basket Serie A (LBA) hazai és nemzetközi jogait 2017 és 2020 között. Az Eurosport a fizetős televíziózás, a nemzetközi és az internetes jogok új tulajdonosa. Az Eurosport TV-jogokkal rendelkezik az olasz kosárlabda szuperkupához és az olasz kosárlabda kupához is. 2018 októberében az Eurosport megállapodást kötött a World Boxing Super Series-el a verseny sugárzási jogainak Spanyolországban történő kizárólagos megszerzéséről. 2019 januárjában bejelentették, hogy az Eurosport 39 ATP tenisz bajnokságot jelenít meg, ideértve az oroszországi turné döntőjét 3 évig.

2011. április 5-én az Eurosport újratervezte csatornáját. A márkanév hat új on-line azonosítót tartalmazott, valamint egy új logót és megjelenítési stílust kapott. Az új online identitást a párizsi székhelyű Les Télécréateurs tervező cég tervezte meg. Az összes lokális Eurosport-csatorna és az Eurosport weboldal átvette az új identitást. Amennyiben még ennél is többet tudna meg az Eurosport műsorairól, nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat a musor.tv-t ahol megtudhat többet a csatornáról is, valamint megtekintheti, hogy éppen melyik sporteseményt közvetítik HD minőségben. Ha ön is átfogó, tartalmas műsorújságot olvasna, akkor forduljon hozzánk bátran, bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*