Duna TV műsor a musor.tv oldalán található meg

Kicsik és nagyok egyaránt szertik az idejüket a TV előtt tölteni, ha van egy kis szabad idejük. Ám sokszor érhet bennünket, hogy nem találunk számunkra megfelelő műsorokat.

Duna TV műsor a musor.tv honlapján akár már pár kattintás által könnyedén leellenőrizhető, hogy mikor milyen műsorok kerülnek vetítésre. A kínálatunk igen sokszínű, így garantáltan minden kedves nézőnk megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő műsorokat. Kicsik számára minden nap szolgálunk mese délutánnal, hétvégén pedig mesefilmekkel. A nagyok számára pedig megtalálhatóak beszélgetős műsorok, kvízek, sorozatok, híradó, filmek, stb. Amennyiben Önnel is sokszor előfordult már, hogy lemaradt a kedvenc műsorairól, akkor ajánlom figyelmébe a honlapunkon található online műsorújságot, melynek köszönhetően akár már 5 napra előre tájékozódhatunk a várható műsorkínálatból. A műsorkínálatunk igen színesnek nevezhető, így garantáljuk, hogy minden kedves nézőnk számára biztosítani tudjuk a megfelelő műsort.

Most a Hölgy nézőink számára szeretnénk kedveskedni és szeretnénk figyelmébe ajánlani a Rúzs és selyem című műsorunkat, amely vasárnap késő esténként kerül vetítésben. Ebben a műsorban főként a hazai divatvilágról van szó. Viszont ezen felül a nemzetközi divatvilágba is nyújt egy kis bepillantást. Igazán szórakoztató műsorról beszélhetünk, amely elkalauzol bennünket a legújabb trendek, illetve a az aktuális évszaknak megfelelő stílusirányzatok felé. Azok, akik követik ezt a műsort, biztosan nem jelent majd akadályt, hogy egy különleges alkalomra igazán stílusosan jelenjenek meg. Amennyiben szeretne további bővebb információkat megtudni, vagy az online műsorújságunkat megtekintetni, akkor keressen fel bennünket a musor.tv oldalára kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*