Az idei nyár legszörnyűbb trendjei

Az idei nyár legnagyobb trendjei közé tartoznak a pöttyös és a nap-sárga ruhák, az élénk színek és az átlapolós szoknyák, de természetesen jelentek meg olyan trendek is, amelyek abszurdak és bár divatosak, de végtelenül visszataszítóak és szerencsére csak nagyon kevesen vállalják be őket.

A nyár legőrültebb trendjeit néhányan igyekeznek elterjeszteni és népszerűsíteni, de egyelőre sikertelenül. Az első szörnyű trend az olyan szemöldök, amiből virágoskertet csinálnak, vagyis zöldre festik a szemöldöküket, mintha az fű lenne, és apró virágokat ragasztanak a szemöldök közé. Szerencsére ezeket csak a nyári zenei fesztiválokon lehet inkább látni. Idén nyáron a csavart körmök is divatosak lettek, de ezek olyannyira visszataszítóak, hogy csak nagyon kevés helyen lehet velük találkozni, ráadásul ezekkel a körmökkel szinte semmit sem lehet megfogni vagy csinálni. A sárga, illetve arany színű lapozó is trendi idén nyáron, de szinte már beteges hatást kelt az arcokon, ezért biztosan nem fog túlzottan elterjedni. Az élénk színű szempillák is divatosak idén nyáron, de igazából a legtöbbször ijesztő hatást keltenek, ráadásul teljesen természetellenesek is.

Az olyan hosszú farmerek is divatosak lesznek idén nyáron, amelyek a fenék alatt ki vannak szakítva, így szinte a fél fenék látszik, ami ízléstelen, ráadásul teljesen értelmetlen is. A magas talpú műanyag papucs is trendinek számít, ha már a műanyag papucs magában nem lett volna elég szörnyű. Bár ezek a papucsok valóban kényelmesek, végtelenül csúnyák és kicsit rémisztőek is, ráadásul a papucsok horribilis áron kaphatóak. A szivárvány színű highlighter is divatba jött idén nyáron, és bár nagyon szép a szivárvány, de az az égboltra való, nem pedig az arcra. Végül pedig érdemes megemlíteni a metál színű műszeplőket, amik szintén elterjedtek ezen a nyáron.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*