Az adózás 2014-ben megváltozott, ismerd meg az új törvényeket!

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy a sokat emlegetett változások az adózás esetében pontosan mit is jelentenek, milyen pozitív vagy épp negatív változásokkal is kell számolnod, akkor keresd fel internetes portálunkat, ahol minden kérdésedre választ kapsz, ahol megtudhatod, hogy az új adótörvények kikre vonatkoznak, milyen mértékű változást jelentenek az előzőekhez képest!

Az adózás 2014 folyamán számos családot pozitívan érint. Az egyik lényegi változás ugyanis, melyet a törvény biztosít, kedvezményt jelent körülbelül 260 ezer család számára. A családokat érintő adóalap-kedvezmény igénybe nem vett összegét a jövő évtől érvényesíteni tudják az érintettek már a nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékból is, ám emellett a gyermekek után járó családi kedvezmény igénybevételének lehetősége is bővült. Amit fontos megemlíteni, hogy a korábbi családi adózást érintő kedvezmények mértéke nem változott!

A másik lényegi változás az adózás 2014-es évi módosítása esetében a munkáltatókat érinti több szempontból is. Először is érdemes tudni, hogy a több gyerekes anyukákat foglalkoztató munkáltató 5 éves adókedvezményt kap, az eddigi 3 éves kedvezmény helyett, valamint a szabad vállalkozási zónákban foglalkoztatottak után további kedvezmény jár a munkaadóknak, de kiszélesítik a beruházási hitelekhez kapcsolódó társasági adókedvezmény is, nem is beszélve a kutatás-fejlesztési könnyítésről.

Ismerd meg a lehetőségeidet és használd ki a rád is vonatkozó kedvezményeket, melyeket az adózás 2014-ben biztosít! Minden, ami számít, minden, amit tudni kell a témával kapcsolatban a weblapunkon megjelent, részletesen és érthetően kidolgozott cikk alapján számodra is bármikor elérhető lehet, avagy olvasd el az adózásról szóló írást és máris képben leszel a változásokat illetően!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*