ATV a musor.tv-n

Az ATV-n rengeteg érdekes hírműsort és programot tekinthet meg, és ha ön is szereti az ATV-t, akkor weboldalunkon megtalálhatja a majd napi és az egész heti műsort is, tehát már előre eldöntheti, hogy a hétvégén melyik ATV műsort fogja megtekinteni. Bővebben a csatornáról és az ATV különböző műsorairól weboldalunkon olvashat.

ATV a musor.tv-n megtekintheti a hét minden napján teljesen ingyenesen ráadásul pénzbe sem kerül, ezért nem érdemes még egyszer lemenni az újságárushoz műsorújságért, hiszen otthonról kényelmesen megtekintheti az ATV teljes műsorát ha éppen arra kíváncsi. 2005 végén ismét hatalmas szerkezeti változáson és képváltozáson ment keresztül az ATV csatorna. A csatorna neve lerövidült ATV-re. Szabó Stein Imre, az RTL Klub régi kommunikációs igazgatója lett az új programigazgató a csatornánál, így sokkal több politikai és közprogrammal bővült, és az ezelőtti logója is ekkor született meg. Az akkori műsorokat és programokat 2006. január 8-án vezették be, és 2006 elején teljesen új stúdióba költöztek át, az újonnan felújított Kőbánya Mozi épületébe.

2010. január 18-án elindult az ATV nagyfelbontású (HD) műsorszórása, amely az UPC-kábelen már elérhető volt, és manapság már elérhető a T-Home és a Digi szolgáltatóknál is egyaránt. 2019. január 2-tól az Atmedia értékesíti a csatorna hirdetési és reklám idejét. Ha még ennél is több információt szeretne megtudni és esetleg megismerné az ATV teljes heti műsorát, akkor itt a helye nálunk és ha olvasni szeretne egy bővebb leírást minden műsorról akkor nálunk ezt is megteheti. Az ATV műsorait most már HD felbontásban is megnézheti. Ha önt is érdekelné a Sas Kabaré, az Egyenes beszéd kontra, az Életre fel vagy éppen a hazahúzó, akkor tekintse meg a kezdési időpontokat weboldalunkra látogatva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*