Aktuális híradási műsorok az ATV oldalán

Van amikor az ember nem tud aludni, vagy csak egész egyszerűen jobban szeret este fent lenni, mint az ágyba bújni. Az éjjeli baglyoknak érdemes az ATV csatornára kapcsolni, mivel a késői órákban is kiváló műsorok várják a nézőket.

A műsorújságot itt érheti el. Ha Ön sem tartozik azok táborába, akik korán ágyba bújnak, sőt, inkább éjszaka érzi élénknek magát, akkor kapcsoljon az ATV csatornára, ahol remek műsorokat tekinthet meg. Miután meg tudta mi történik a nagy világban, ideje egy kis esti izgalmat átélni a további műsorokkal. A musor.tv oldalán nem csak az ATV műsorkínálata található meg, hanem többek között az RTL klub csatornáé is. Gil Grissom és csapata ugyanis újabb újra a bűnözők nyomába ered, hogy a milliomosok és fényűzés városát megtisztítsák a bűntől. Ha továbbra sem tud aludni, akkor elsősorban az urak fognak örülni, hisz az Autogram, az RTL Klub autósmagazinjával számos érdekességet tudhat meg az autós világról.

Ha még mindig nem jött álom a szemére, akkor érdemes megtekinteni az Odaát legújabb részét, főleg abban az esetben, ha szereti a horror és fantasztikus témájú sorozatokat. A két testvér, Dean és Sam ugyanis újra megmagyarázhatatlan jelenségekkel kell szembenézniük. A veszélyes túlvilági lényekkel tűzdelt sorozatban a borzongás garantált. Az Odaát után egy jóval kevésbé rémisztő sorozat jön, melynél nem kell attól tartania, hogy idegeit borzolja, ugyanis az amerikai vígjátéksorozat, az Egy rém új feleség egy család életét kíséri végig, számos vidám pillanattal. A férj Pete, kétszeresen elvált ügyvéd, aki harmadszorra is oltár elé vonul, hogy elvegye Kate -et, aki hirtelen három gyermek nevelőanyukája lesz. Azonban az igazi bonyodalom abból adódik, hogy Pete korábbi feleségei is folyton jelen vannak. Ne hagyja ki, biztosan élvezni fogja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*