A legjobb szempillaspirálok

A csábos női tekintet egyik alapkövetelménye egy jól szuperáló szempillaspirál. Amennyiben az igazít szeretnénk megtalálni, akkor bizonyára nagy bajban leszünk, ugyanis ma már akkora kínálat áll a rendelkezésünkre, hogy igazán nehéz döntés elé állítanak bennünket.

Egy jól megválasztott szempillaspirál teljesen felöltözteti a szemet, amely a csábítás egyik legfontosabb kelléke. Sajnos a bőség zavarában igen nehezen tudjuk eldönteni, hogy melyik kefe bizonyul számunkra a legjobb választásnak. Ugyanis megkülönböztethetünk szőrös, illetve innovatív szilikon keféket is. Ám sokkal fontosabb kérdés a szempillaspirál vásárlásnál, hogy mi milyen pillákkal rendelkezünk és, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. Majd ezt követően kell figyelembe vennünk, hogy a csomagoláson milyen jelzők vannak feltüntetve. A közvélemény kutatás alapján arra az eredményre jutottunk, hogy az egyik nagy közönség kedvenc a Bourjois Paris Twist Up Volume. A nagy sikere főként annak köszönhető, hogy egy terméken belül két különböző hatást érhetünk el.

Vagyis ha a kupakot eltekerjük az 1-es irányába, akkor szálanként szétválasztott természetes hatású szempillákat érhetünk el. Viszont, ha  kettes irányába tekerjük el, akkor  a spéci kefe megtekeredik és dúsító hatást érhetünk el. A következő nagy sikerű spirál még a MAC Extended Play Lash vékony, szőrős kefével rendelkező termék. A spirálos kefének köszönhetően a legkisebb szálakat is eléri, így nagyon szép és látványos eredményt érhetünk el általa. Ám mindvégig megmarad a természetes hatás. Egy igazán innovatív termékről beszélhetünk, ugyanis az mellett, hogy megemelt szempillákat eredményez. A hőérzékeny technológiájának köszönhetően pedig párataszító tulajdonsággal is rendelkezik. Ám igazán érdekes, hogy melegvizzel viszont igen könnyen eltávolítható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*