A legjobb könyvelő Budapesten

A kis és közép vállalkozások számára fontos, hogy a céges ügyeket egy olyan személyre bízzák, melyek bizalommal kezelik azokat és pontos munkavégzést végeznek. Amennyiben Önnek is egy ilyenre van szüksége, akkor keressen fel bennünket.

Könyvelő Budapest megbízható és magas szakmai munkavégzéssel rendelkezik. Amely annak köszönhető, hogy az összes kollégánk minimum 5 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, illetve a cégünk magas szakmai tesztjeinek is megfeleltek. Továbbá fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai fejlődést is. Így a kötelező szakmai továbbképzéseken kívül még annál magasabb fokú szakmai tudást is rendszeresen felmérjük a kollegáink körében. Ennek köszönhető az, hogy szinte folyamatosnak mondható a nem képzéseken belüli elméleti és gyakorlati fejlődés. Nálunk minden könyvelt céghez két felelős ügyvezető tartozik, épp úgy, mint a bérszámfejtésnél. Ez is egy jó biztosítéka a pontos munkavégzésnek. Továbbá a szabadságok, vagy egy nem várt kiesés nem jelenthet problémát, vagyis az ügyfelünk semmit sem észlel ezzel kapcsolatban, hiszen a könyveléssel kapcsolatban minden megy tovább zökkenőmentesen.

Mindig arra törekszünk, hogy mindig képesek legyünk a szakmai megújulásra és, hogy a legújabb törvényeknek megfeleljünk. A könyvelőirodánknak immáron több mint 20 év szakmai tapasztalat áll a hátterében. Ez is kiváló bizonyítéka annak, hogy igényesek vagyunk a munkánkra és mindent megteszünk az ügyfeleink érdekében, még az állandó munkavégzés mellett egy ügyfélszolgálati vonalat is üzemeltetünk, hogy bármilyen probléma esetén, vagy sürgősen megoldásra váró ügy esetén is eltudjanak érni bennünket. Minden további információt megtalál a tentalen.hu oldalára kattintva, illetve a 06 20 360 41 38-as telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*