2020-as esküvői trendek

Az újév megérkeztével az esküvői trendek területén is újdonságok érkeznek meg. Az esküvői trendek szakértői szerint a komoly változások mindent érintenek, a találékony szertartási ötletektől az ételekig és italoktól, de új meghívótrendekre is lehet számítani. A párok az esküvő minden egyes aspektusát egyedileg, saját maguk tervezik, vagyis olyan érzelmi palettákat jelentenek, amelyek túlmutatnak a hagyományokon és amelyek tükrözik az egyedi szerelmi sztorikat. Itt vannak tehát az idei esküvői trendek.

A fenntartható esküvők trendje egyre növekszik. Fontolja meg esküvője „újrahasznosítását” azzal, hogy elkötelezi magát a zéró-hulladék mellett vagy a szén-dioxid-kibocsátás mellett. Ez a 2020-as „zöld” esküvői trend magában foglalja azt, hogy a jegygyűrű családi örökség legyen, így nem kell újat venni, vagy éppen a helyben termesztett élelmiszerek beszerzését, mindamellett, hogy divatos lesz természetes, réti növényeket használni díszítésként. A „mikroesküvők” is trendik lesznek idén, ami azt jelenti, hogy a meghívottak száma kevesebb, mint 40. De mint minden exkluzív párt, az ilyen ünnepség sokkal nagyobb, mint egy nagyszabású lakodalom.

A vendégre jutó költség magasabb, ami azt jelenti, hogy a legközelebbi és legkedvesebb személyek apró ajándékot kapnak, bonyolult ételeket ehetnek- Ez rengeteg személyre szabást igényel. Ez a stílus tökéletes az introvertáltaknak vagy azoknak az  embereknek, akik szeretnék a nagy napjukat csak a szűk család körében ünnepelni. Ha van egy téma, amely uralja a 2020-as esküvői trendeket, akkor az a miszticizmus. Ez a szellemileg töltött hangulat egyesíti a dolgokat: kristályokat, gyertyákat és az aura-fotókabinokat is. A párok idén egyre többet gondolnak majd az exkluzivitás kérdésére, amikor a fogadási menükre kerül a sor, ezért idén találkozhatunk néhány extrém fogással egy esküvőn.

Vélemény, hozzászólás?